01 november 2006

Ny krögare på HGK

Jag läste på Halmstad Golfklubbs hemsida att de sagt upp avtalet med krögarna. Det var knappast någon större överraskning efter den turbulens som rått mellan krögarna och medlemmar/gäster.

Kvaliteten på maten har varit väldigt ojämn - och rätterna emellanåt lite skumma - vilket i kombination med ett ganska högt pris och en lite långsam service har gjort att medlemmarna synts till allt mer sällan.

Citat från medlem: "När jag körde ut till Ringenäs för att äta lunch med jobbet så fick vi knappt plats, där var helt fullt med Tylösandsmedlemmar."

För den hugade finns alltså chans att ta över ett utmärkt läge, men varning för att medlemmarna har höga krav och ingen eller liten lojalitet. Viktigast verkar vara att priset är lågt, kaffe finns i kiosken när panschisarna passerar med sina egna mackor och att cafét på bottenvåningen har bättre öppettider (iofs ett berättigat krav - borde varit en självklarhet).

Personligen har jag trivts ganska bra med krögarna - även om jag som ganska kräsen inte alltid gillat menyn och någon enstaka gång blivit väldigt irriterad på lång väntetid både när man ska beställa, när man ska få in sin mat och när man ska betala - ingen fördel om man har en bokad starttid att passa. Värst var dock den stout de valde att ta in i stället för den
Guinness jag önskat att de skulle servera - syrlig och inte alls lika krämig och god som "äkta vara".

Läs mer:
http://www.hgk.se/extra/news/?module_instance=1&id=480


Den som inte spelat Halmstad Golfklubbs Norra bana har verkligen missat något. Här det riktigt tuffa 16:e hålet, ofta framröstat som Sveriges bästa golfhål. /Foto: Halmstad Golfklubb


Diskutera denna bloggpost på forum.golf.se

1 kommentar:

Anonym sa...

Trevlig blogg Puttaren !!

Krögarna föll nog på att servicen varit för dålig vid kioskerna samt caffeét betydelse för medlemmarna underskattades av krögarna när dom tog över.

I början var servicen alldeles för långsam även om maten oftast smakade utmärkt.