04 november 2006

One is a lonely number ...

Såg på Golf Central att Davis Love III, i egenskap av sin 27:e plats i PGA-tourens final Tour Championship presented by Coca-Cola, fick spela ensam. Drygt två och en halv timme tog det och han berättade att fördelen var att han aldrig blev av med honnören.

Det snabba tempot gjorde att Love flera gånger själv fick ta ur flaggan och sedan lade den ned på green - vilket caddien inte gillade. Tydligen vill PGA-tourens caddies inte att spelarna ska röra flaggan och den ska inte läggas på green. Där ser man.

Davis kunde inte dra sig till minnes att han spelat ensam någon gång tidigare under sin 21-åriga proffskarriär, men förhoppningsvis fick han koll på hur man gör - på lördagen går han ut ensam igen i första bollen. Aktuell ställning: http://www.pgatour.com/scoring/leaderboard/r060

Finns det någon som tycker att det är roligt att spela ensam? Alltså inte att gå runt och slå lite, spela två bollar, slå om taskiga slag och i största allmänhet träna på banan - utan just att spela ensam?

Jag gillar det inte. Jag har inte tålamod till det och svårt att hålla intresset uppe när man inte har någon att betta med eller iaf att konversera under promenaden på fairway (när man nu av misstag råkar träffa denna).

Inga kommentarer: